menu

Rademco

Grafologie

 

"De grafologie houdt zich bezig met het bestuderen van kenmerken en eigenaardigheden in het handschrift teneinde daar conclusies uit te trekken betreffende de aard en het karakter van de schrijver."

Dat is een hele mond vol, waar het eigenlijk op neer komt is dat de grafologie een studie maakt van iemands handschrift en daar heel wat persoonlijkheidskenmerken uit kan halen. Het handschrift van iemand verraadt dus veel van zijn persoonlijkheid.

De grafologie biedt je de mogelijkheid om mensen anders te zien dan dat ze zich misschien voordoen, want het handschrift van iemand legt zijn/haar innerlijk bloot.

Ons handschrift ontstaat uit de samenwerking tussen onze hersenen en onze handen. Hierbij worden we beinvloedt door onze emoties, gevoelens en stemmingen die dan ook terug te vinden zijn in ons eigen, persoonlijke en unieke handschrift.

Een handschrift is net zo uniek als een vingerafdruk en bevat veel meer informatie dan menigeen beseft. Een mens zou zich anders kunnen voordoen dan hij/zij in werkelijkheid is, maar het handschrift zal zijn/haar ware aard naar boven brengen. [<--]    [menu]    [-->]

Update: June 02, 2018

__________________________Geef eens een uniek en persoonlijk kado:
een handschriftanalyse!
Geef een uniek en persoonlijk kado

_______________________